طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.
طرز تهیه تورتیلینی با بروکلی
این پاستا خیلی سریع آماده میشود و به دلیل داشتن انواع سبزیجات در خود، بسیار هم مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای 3 نفر
- 255 گرم تورتیلینی پنیری
- دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
- 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
- ¼ پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه پنیر کمچرب
- ¼ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه
- در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینیها را درون آن بریزید و 7 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
- آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
- لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.
طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.
طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.
طرز تهیه تورتیلینی با بروکلی
این پاستا خیلی سریع آماده میشود و به دلیل داشتن انواع سبزیجات در خود، بسیار هم مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای 3 نفر
- 255 گرم تورتیلینی پنیری
- دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
- 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
- ¼ پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه پنیر کمچرب
- ¼ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه
- در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینیها را درون آن بریزید و 7 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
- آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
- لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.
طرز تهیه بیسکویت لیمو-آویشن
این بیسکویتها طعم بسیار خوبی دارند. عطر آویشن و طعم لیمو ترکیب عالی هستند که میتوانید در ابتدای صبح از آن بهرهمند شوید.
مواد لازم برای 36 عدد
- 1 ¼ پیمانه آرد کامل
- نصف پیمانه پودر قند
- ¼ پیمانه نشاسته ذرت
- یک قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
- یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
- دو قاشق غذاخوری عسل
- ¾ پیمانه کره
- شکر دانه درشت
- عسل
طرز تهیه
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با همزن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
- خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی ارهای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربعهای کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانهدرشت بپاشید.
- سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیتها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
- زمانی که بیسکوئیتها هنوز گرم هستند، مربعها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. میتوانید روی آنها عسل بریزید و با برگهای تازه آویشن تزئین و سرو کنید.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: