اشپزی جدید

 

سوفله بادنجان

سلام عزیزان.به درخواست یکی از دوستان امروز سوفله بادمجان رو گذاشتم.اگه تا حالا نخوردید توصیه میکنم حتما امتحانش کنیــد!


مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده:300 - 350 گرم
بادمجان ورقه سرخ شده:30-35 عدد
فلفل دلمه ای:یک چهارم یک عدد
پنیر پیتزا:200 گرم
رب گوجه فرنگی:3 ق غ
پیاز:یک عدد بزرگ
ادویه جات:به میزان لازم
مواد لازم برای سس بشامل:
شیر:یک پیمانه
کره:10 گرم
آرد:1 ق غ
نمک و فلفل:به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا پیاز روتفت میدهیم و بعد گوشت رواضافه میکنیم و تفت میدهیم و بعد رب و ادویه ها روو در آخر فلفل دلمه ای خرد شده رو(زیاد توضیح ندادم چون مثل مایه ماکارونیه).خوب حالا توی ظرفی که میخواین سوفله رو توش سرو کنید و قابل گذاشتن توی فر باشه،یک لایه بادمجون بچینید.

روش یک لایه گوشت.حالا نوبت سس بشامله.آرد رو توی شیر حل میکنیم و بعد روی حرارت میذاریمشو کره رو حل میکنیم توش و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.حالا نصف سس بشامل رو روی گوشت ها میریزیم و نصف پنیر پیتزا رو روش میریزیم.

.یه لایه دیگه بادمجون میچینیم و دوباره گوشت و بشامل.

 

 

.روی اونها پنیر پیتزا میریزیم و در ظرف رو فویل میکشیم.فر روی درجه 180 سانتی گراد میذاریم.طبقه وسط فر ابتدا 35 دقیقه و سپس فویل رو بر میداریم و 6-8 دقیقه روی طبقه بالا فر میذاریمش تا روش هم طلایی بشه.سوفله ما آماده است.
نــــــــــــــوش جانتون!

 

 

 

گوشت چرخ کرده تخم مرغی با توضیح تصویری

 

 مواد لازم مایه:

تخم مرغ:سه عدد

شیر:دو سه قاشق غ

آرد:یک قاشق غ

زعفرون و نمک:به میزان دلخواه

 مواد لازم گوشت:

گوشت چرخ کرده:سیصد و پنجاه گرم

پیاز:یک عدد بزرگ

نمک و زردچوبه وفلفل و ادویه مورد علاقه:به میزان لازم

طبق عکس پیش برید چیز نا مفهومی نداره سوال داشتید بپرسید اگه واضح نیست

کالـــــــــباس خانگی


 

مواد لازم:

سینه مرغ یا گوشت بوقلمون    500 گرم
آرد سفید     40 گرم
نشاسته گندم    80 گرم
شیر خشک   80 گرم
روغن     10-8 ق غ
سیر    4 حبه
پودر سیر    1 ق م
جوز هندی    یک پنجم ق م
زنجبیل    یک چهارم ق م
آویشن    یک دوم ق م
هل     یک دوم ق م
میخک    دو عدد
نمک    یک و نیم ق م
فلفل سفید     یک دوم ق م
فلفل قرمز    یک دوم ق م
زرده تخم مرغ   یک عدد
آب خیلی سرد     سه چهارم لیوان
فلفل دلمه ای رنگی   یک دوم
قارچ    3-4 عدد متوسط

طرز تهیه:
گوشت مرغ را با سیر با دنده درشت چرخ گوشت مخلوط میکنیم.در مخلوط کن روغن و زرده را مخلوط میکنیم و سپس گوشت مرغ را اضافه میکنیم و مواد خشک را اضافه میکنیم و به مخلوط آب خیلی سرد را اضافه میکنیم تا حدی که غلظت مخلوط زیاد باشد.مواد را از مخلوط کن خارج میکنیم و قارچ و ففل دلمه ای را به آن می افزایییم.در این مرحله لازم بگم که در آخر کالباس ما بخاطر مرغی که داره رنگش کاملا روشن و سفید میشه اما اگه دوشت دارید که مثه کالباسای آماده بیرون کمی صورتی بشه میتونید در این مرحله یکم پاپریکا بهش اضافه کنید.از این جا به بعد دیگه مثه سوسیس درست کردن عمل میکنیم.رول های مخصوص سوسیس کالباس رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.برای هدایت مواد به درون رول باید از ماسوره استفاده کنید که چون مایه مون خیلی عطر و بوی تند و تیز داره بعدش دیگه نمیشه از اون ماسوره استفاده کرد!واسه همین من از لوازم قنادی ماسوره یکبار مصرف تهیه کردم.خوب حالا مواد رو میریزیم توی ماسوره و به داخل رول هدایتش میکنیم.یک سر رول رو با نخ شیرینی یا مفتول محکم میبندیم و وقتی همه مواد به درون رول رفت برای هواگیریش بصورت شلاقی باهاش روی پاتون ضربه بزنید.رولتون کامل سفت شده بود و هوا نداشت طرف دیگه رول رو هم با نخ شیرینی یا مفتول ببندید.و مثل سوسیس باید توی آب جوش بذاریم کالباس رو فقط با این تفاوت که زمانش یک ساعت و ربع الی یک ساعت و نیمه.بعدش 20 دقیقه  آب سرد میذاریمش و بعدم 24 ساعت در یخچال.بعدم آماده خوردن.
نوش جان!


 

سوســـــــــــــــــیــــــــــس خـــــــــــانــــــــــــگی

  یه غذای خیلی خوشمزست که دستور اصلیش کم گیر میاد.ولی دستوری که من گذاشتم بیشترین شباهت به مزه اصلی رو داره.راستشو بخواین درست کردنش خیلی وقت گیره ولی فکر کنم به خوردن اون سوسیس کالباسهایی که نمیدونیم چی توش کردن بیارزه!
طعمش خیلی خوشمرست و طعم و بوی همون کارخونه ایی ها رو داره و عوضش سالمه!

 

 

 


عکسش خیلی بد شده ببخشید!! اونی که پایینه کالباسه و بالایی سوسیس.

مواد لازم:
گوشت:500 گرم    گوشتمون باید ترکیبی باشه و فقط از گوشت گوساله شترمرغ بوقلمون مرغ استفاده بشه.با بقیه گوشتها خوب در نمیاد و وا میره.توی ترکیبتون مرغ حتما باید باشه.من 250 گرم مرغ و 250 گرم گوساله استفاده کردم.
آرد:80 گرم
نشاسته گندم:40 گرم
شیر خشک:40 گرم (از لوازم قنادی تهیه کنید)
روغن مایع:10-12 ق غ
تخم مرغ:1 عدد
آب خیلی سرد:1 لیوان
سیر:2 حبه
پودر سیر:1 ق مرباخوری
پودر خردل:نصف ق مرباخوری
آویشن:1 ق مرباخوری

پودر جوز هندی:نصف ق مرباخوری
ریشه جوز هندی:یک پنجم ق مرباخوری
زنجبیل:یک چهارم ق م
دارچین:یک پنجم ق م
میخک:1 عدد آسیاب شده
شکر:2 ق چ
هل:نصف ق م
نمک:یک و نیم ق م
فلفل قرمز:نصف ق م
فلفل سقید:نصف ق م (اگه فلفل سفید نداشتین بجاش فلفل قرمز بریزید)
قرص ویتامین ث:1 عدد (اگر میخواید بیشتر 2ماه نگهداری کنید)

پ.ن:خواهشا از همه مواد استفاده کنید و هرکدوم رو طبق همین میزان بریزید.هر کدوم که کم و زیاد بشه کلا طعمتون بهم میریزه.

طرز تهیه:
ابتدا مرغ و گوساله رو ب همراه سیر با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم

تخم مرغ و روغن رو توی مخلوط کن مخلوط میکنیم و سپس گوشت رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعدش همه مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم وقتی کامل مخلوط شد اول نصف لیوان آب رو اضافه میکنیم و بعد کم کم بقیه رو که مایه شل نشه.

اگر خواستید سوسیستون رو بیشتر دو ماه توی فریزر نگه دارید یه قرص ویتامین ث رو به مقدار کمی آب میزنیم تا حل بشه و در این مرحله به مخلوطمون اضافه میکنیم.خوب حالا باید مواد رو توی رول بریزیم.رول های مخصوص سوسیس کالباس رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.برای هدایت مواد به درون رول باید از ماسوره استفاده کنید که چون مایه مون خیلی عطر و بوی تند و تیز داره بعدش دیگه نمیشه از اون ماسوره استفاده کرد!واسه همین من از لوازم قنادی ماسوره یکبار مصرف تهیه کردم.خوب حالا مواد رو میریزیم توی ماسوره و مثل عکس به درون رول هدایتش میکنیم.

یک سر رول رو با نخ شیرینی یا مفتول محکم میبندیم و وقتی همه مواد به درون رول رفت برای هواگیریش بصورت شلاقی باهاش روی پالتون ضربه بزنید!(عکس این بخش رو یادم رفت بگیرم)فقط خیلی محکم نه که مواد بریزه بیرون.وقتی رولتون کامل سفت شده بود و هوا نداشت سوسیس ها رو به هر اندازه که میخواید (کوکتل هات داگ ...) بینش با نخ شیرینی یا مفتول گره بزنید.و در آخر بخشی که باز مونده رو گره بزنید.یه قابلمه آب میذاریم جوش بیاد و سوسیس ها رو به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت توی آب در حال جوش میذاریم و درشو میبندیم.تمام این مدت باید آب در حال جوش باشه و از قل نیفته.حواستون باشه که در این حین در قابلمه رو باز نکنید چون باعث میشه هوا بره توی رول ها.

بعد از این مدت رول ها رو 20 دقیقه توی آب خیلی سرد میذاریمش تا شوک بهش وارد بشه.سپس از آب سرد درش میاریم و به مدت 24 ساعت توی یخچال میذاریمش و بعدش اگه دووم آوردید که نخوریدش بذارد توی فریزر!من که دووم نیاوردم و بعد 24 ساعت باهاش یه پیتزای دبش درست کردم!!جاتون خالی واقعا که عالی شده بود!


میدونم خیلیاتون بیشتر مواد توی دستورو ندارید ولی چاره اش یه عطاری رفتنه!حتما درستش کنید تا فکر خوردن اون سوسیس کالباسای بیخودی از سرتون بپره.
نوش جان

 

 



نظرات شما عزیزان:

سحر
ساعت0:33---23 شهريور 1393
خب حریف اومد
چی بپزم
البته همین الان نگیا بپز تازه مهمونام رفتن 23 نفر بودن اما غذام خیلی خوب شده بود
تعریف نمیکنماا جدی خوب شده بود


سحر
ساعت18:47---21 شهريور 1393
واقعا خودتون آشپزی کردید؟؟
به به ظاهرش که خیلی خوشمزه س
پاسخ:سلام ممنون از حضورتون بله اگه خدا بخواد اره حریف میطلبم


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 21 شهريور 1393برچسب:, | 12:44 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما