کمی آشپزی خوشمزه

طرز تهیه سالاد گرم با دنده بره و سس مدیترانه‌ای

این دنده‌ها با سس سرکه و روغن به سبک مدیترانه‌ای و سالاد کاسنی تهیه می‌شود و طعم خوبی دارد.

مواد لازم برای 3 نفر

  • 1/3 پیمانه روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری مرزنجوش تازه خرد شده
  • دو قاشق چایخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 8 عدد دنده کوچک بره
  • دو عدد کاسنی قرمز کوچک
  • یک پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 6 پیمانه کاهوی خرد شده یا برگ اسفناج تازه
  • 4 عدد تربچه خرد شده

 

 

 

طرز تهیه

 

  1. برای تهیه سس، در یک کاسه متوسط، روغن، سرکه، پیازچه، مرزنجوش، آوین، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. دنده‌های بره را در یک بشقاب گود و بزرگ بچینید. ¼ پیمانه از سس را روی آنها بریزید. دنده‌ها را برگردانید و دوباره روی آنها سس بریزید. بشقاب گوشت‌ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. بقیه سس را نیز در یخچال نگهدارید.
  3. برگ‌های کاسنی را جدا کنید و آن را به 6 بخش مجزا تقسیم کنید. روی آنها سس بمالید. گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را درون سیخ چوبی بکشید. کاسنی‌ها را نیز در سیخ بکشید.
  4. کباب‌پز را با شعله متوسط روشن کنید. دنده‌‌ها را نیز سیخ بکشید و آنها را روی زغال به مدت 12 تا 17 دقیقه کباب کنید تا کاملا پخته شوند. گوجه‌فرنگی و کاسنی را نیز به مدت 2 تا 3 دقیقه کباب کنید.
  5. سبزیجات را درون بشقاب‌های بچینید. گوجه‌فرنگی و کاسنی‌ها را از سیخ خارج و درون بشقاب بچینید. دنده‌ها را روی آنها قرار دهید.
  6. در آخر از سسی که تهیه کرده‌ بودید، روی همه مواد بریزید.

 

طرز تهیه مخلوط اسنکهای کاراملی

در این دستور باید انواع اسنکهای موردعلاقه خود را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد لازم

  • 340 گرم اسنک ذرت
  • 1.5 پیمانه مخلوط آجیل
  • نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
  • نصف پیمانه شیره ذرت
  • نصف پیمانه کره
  • دو پیمانه کشمش با روکش شکلات

 

 

 

طرز تهیه

 

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید.
  2. در سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و اسنک‌ها و آجیل را روی آن بریزید و کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه کوچک، شکر قهوه‌ای، شیره ذرت و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا کره آب شود. آجیل و اسنک‌ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. آنها را درون سینی فر بریزید.
  4. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و یک یا دوبار در این فاصله هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  5. آنها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. کشمش‌های شکلاتی را اضافه و سرو کنید.


طرز تهیه و پخت کوبه غذای خوشمزه ولذیذ لبنانی

 

 

 

مواد لازم 

 

 برنج :۳ لیوان

سیب زمینی بزرگ : یک عدد

 تخم مرغ  : یک عدد

 گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم

گردو :۵۰ گرم

زرشک :۵۰ گرم

کشمش :۵۰ گرم

پیاز :یک عدد

سیر :یک تا دوحبه

رب گوجه : یک قاشق غذا خوری

ادویه کاری : دو قاشقچای خوری

زعفران : به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده وسیر له شده ونمک وفلفل را خوب تفت می دهیم وبعد کشمش وزرشک وگردو خورد شده را به آن اضافه می کنیم . ودر آخر هم رب گوجه وادویه را اضافه می کنیم. ومی گذاریم آب آن تمام شود . برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود.(مثل برنج شیر برنج ). ومی گذاریم سرد شود.نکته مهم این است که برنج کته اصلأ نباید آب داشته باشد . سیب زمینی را با کمی نمک می پزیم و و پوره میکنیم.  تخم مرغ  را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .کلأ خمیر مقداری چسبندگی داره .ونباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم.خمیر من دوقاشق غذا خوری آرد برد.ولی اصلأ در ریختن آرد عجله نمی کنیم واز این بیشتر هم نمی ریزیم چون مزه خوب برنج از بین می ره .وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه .در آخر هم کمی پودر زعفران به آن می افزاییم که دلخواه است ومی توانیم استفاده نکنیم. 

 یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم وکف دستمون را خیس می کنیم. وبه اندازه گردو از خمیر بر می داریم .وکف دست باز می کنیموکمی ار مواد گوشت را وسط آن می گذاریم ومل سوسیس می پیچیم. تمام کوبه ها را آماده می کنیم ودر سینی می چینیم  در یک ظرف دیواره بلند کوچک روغن می ریزیم وروی حرارت زیاد می گذاریم تا روغن کاملأ داغ شود .وبعد کوبه ها را داخل روغن می اندازیم .وقتی خودش را گرفت حرارت را کم می کنیم.تا آروم سرخ بشه.

بر خلاف انتظار خیلی کم روغن جذب می کنه .بهتره بعد از سرخ شدن در صافی بگذاریم تا روغن اضافی اون خارج بشه . نکته مهم این هست که تعداد کم از کوبه ها داخل روغن می اندازیم واگر به سرعت در ظرف بیندازیم روغن از حرارت می افته وکوبه ها وا می ره. نکته دیگر اینکه بعد از انداختن کوبه در روغن  تا خودش را نگرفته به اون دست نمی زنیم. وفقط با تکان دادن آروم ظرف کوبه ها را آزاد می کنیم



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 19 مهر 1393برچسب:, | 9:59 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما