کمی اشپزی روز تعطیل

فیله مرغ پنیری

 

مواد لازم :

فیله مرغ: به تعداد لازم !

ابلیمو:‌ دو سه قاشق غذاخوری

کره:‌ 15 گرم 

زعفران دم کرده :‌ 1 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان:‌ به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و فلفل پابریکاو آویشن

فیله ها رو تویه زعفرون و ابلیمو و ادویه ها دو سه ساعت می زایم بمونه تا مزه دار بشه ...

بعد تویه تابه کمی روغن ریخته و کره رو اضافه می کنیم و فیله ها رو با حرارت ملایم سرخ می کنیم ...

از تابه دراورده و روش پنیر می ریزیم و میزاریم تو فر یا ماکروفر و گریل رو روشن می کنیم ... تا حدی که پنیر اب بشه و گریل بشه ...

طعمش فووووووووووووق العاده است !

با کمی ذرت مکزیکی و سس انار ! عاااااااااااالیه از دستش ندید...

شنیستل مرغ

 

 

 

 


مواد لازم:

سینه مرغ : به تعداد لازم

تخم مرغ : 2 عدد

اب لیمو: یک قاشق

ارئ سوخاری : به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، اویشن

سینه مرغ رو با بیفتک کوب نازک می کنیم. تخم مرغ رو با اب لیمو مخلوط می کنیم و با چنگال می زنیم . تمام اودیه ها رو به ارد سوخاری اضافه می کنیم . 

سینه ها رو به تخم مرغ اغشته کرده و درن ارد سوخاری می غلتونیم . بعد سرخ می کنیم . فوق العاده میشه . اب لیمو طعم خیلی خوبی بهش میده .

می تونین همراه با سبزیجات پخته و پوره سیب زمینی میل کنید !

سرگنجشکی 


 


مواد لازم :‌

گوشت چرخکرده : یک بسته دو نفره - 200 یا 250گرم

سیب زمینی :‌1 عدد بزرگ

هویج:3 عدد متوسط

نخود فرنگی: مقداری !

پیاز : 1 عدد درشت و 1 عدد متوسط

غوره : کمی

رب ، نمک ، فلفل ، پودر سیر، زردچوبه

اول از هر چیزی گوشت هامون رو قلقلی ! می کنیم ... پیاز متوسط رو رنده ریز می کنیم و با گوشت و کمی نمک و کمی فلفل سیاه ورز میدیم ... و بعد قلقلی درست می کنیم ... اندازه قلقلی ها بستگی به خودتون داره ... من ریز دوست دارم ...

بعد پیاز داغ درست می کنیم و گوشت هارو توش تفت میدیم ... سیب زمینی و هویج رو هم خورد می کنیم و همراه نخود فرنگی ها اضافه می کنیم ...  رب رو هم کمی تو روغن تفت میدیم و بعد اب اضافه می کنیم ... اب زیاد نباید باشه انقدری که وقتی غذا حاضر شد زیاد اب نداشته باشه ...نیم ساعت مونده غذامون حاضر بشه غوره ها رو هم اضافه می کنیم ...

من که خیلی دوست دارم ... نوش جان!

* این غذا رو هم میشه مثل من با برنج خورد و هم  با نون !

** من روی غذام وقتی که درست و تو ظرف کشیده شد کمی پودر سیر می ریزم ... طعم خوبی داره ...

*** من کلا اندازه همه چیز رو تو غذا ریز دوست دارم ... اما درشت تر هم میشه خورد کرد ...


خورش کاری مرغ


 


مواد لازم برای دو نفر :

فیله مرغ یا سینه : ٢ عدد (البته من تو این عکس با رون درست کردم !!!)

خامه : نصف یک بسته بزرگ

پیاز : یک عدد کوچک

گشنیز : مقداری

نمک و فلفل و پودر کاری

کره : ٢۵ گرم

اول  مرغ رو به قطعات کوچک تقسیم می کنیم...پیاز ریز خرد کرده رو در کره تفت داده و کمی به اون زردچوبه می زنیم و بعد قطعات مرغ رو اضافه می کنیم  و کمی تفت  میدیم... نمک و فلفل و کاری رو به غذا اضافه می کنیم و «در نظر داشته باشید طعم این خورش به کاری هست»

آب اضافه می کنیم تا خوب بپزه...بعد از حدود نیم ساعت خامه رو که حسابی با چنگال زده و نرم شده به همراه گشنیز اضافه می کنیم...

طعم مطبوع  و خیلی خوبی داره و خیلی هم سریع حاضر میشه

حتما امتحان کنین من برای مهمونی هام درست کردم و همه استقبال کردن !

معجون خانگی

 


شیر : یک و یک سوم لیوان

بستنی وانیلی ساده : دو سوم لیوان

موز : 2 عدد

خرما پوست گرفته : 4 عدد

گردو : 2 عدد خورد شده

پسته : 3-4 عدد خورد شده

پودر نارگیل و کنجد

شیر ، موز ، خرما ، گردو ، پسته و بستنی - که حدود 15 دقیقه بیرون از فریزر باشه - رو داخل مخلوط کن ریخته و حدود 3-4 دقیقه روی دور تند می زنیم تا سفت و کشدار بشه ...

داخل لیوان ریخته و روش رو با پودر نارگیل و کنجد می پوشونیم . طعم فوق العاده ای داره . حتما امتحان کنین

 



نظرات شما عزیزان:

عزرائیل
ساعت9:50---19 مهر 1394

بچه های شمال پرچم بالا


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 21 مهر 1393برچسب:, | 13:47 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما