طرز تهیه سالاد کلم اوکراینی


سالاد کلم اوکراینی از سالاد های بسیار خوشمزه است که میتوانید در کنار وعده های اصلی و یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. البته برخی هم سالاد را به عنوان وعده شام و یا میان وعده استفاده میکنند. در ادامه طرز تهیه این سالاد لذیذ آمده است.

 

مواد لازم :

 

كلم سفید : 1 عدد
نخودفرنگی : 2 لیوان
ژامبون مرغ : 300 گرم
سس مایونز : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیمو : به میزان لازم
نمك : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا كلم را به چهار قسمت تقسیم كرده(به صورت +) و بعد داخل آب سرد 10دقیقه خیس كنید سپس آن را شسته و آبكشی كنید و با چاقوی تیز به صورت رشته ای نازك خرد كنید. ژامبون را نیز نگینی خرد كنید و نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید.

در ظرفی مناسب سس مایونز، نمك، فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط كرده و كلم را به آن اضافه كنید و ظرف را با درپوش 1ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از مدت طی شده نخودفرنگی و ژامبون را هم به سالاد اضافه كرده و آن را بعد از 15دقیقه قرار دادن در یخچال سرو كنید.

 

نكات:

 

1) در صورت تمایل 1عدد سیب زمینی آبپز خرد شده هم به سس اضافه كنید.

2) كلم را باید به صورت رشه ای بسیار نازك خرد كنید تا بعد از مخلوط شدن با سس كاملا نرم شود در غیر این صورت خیلی سفت خواهد بود.

3) در صورت تمایل مقداری ذرت و هویج هم به سالاد بیفزایید.

4) میتوانید از مقداری كلم قرمز هم برای تهیه سالاد استفاده كنید.

5) میتوانید بجای کالباس از سوسیس دودی هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سس مایونز از مخلوط ماست ، روغن زیتون و نمک برای این سالاد خوشمزه استفاده نمایید.


 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 7 دی 1393برچسب:, | 9:40 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما