کمی آشپزی..........

 کوفته سبزی شیرازی:

 


مواد لازم :

​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) به مقدار لازم

برنج     300 گر م

لپه     یک فنجان

گوشت چرخ کرده     150 گرم

 پیاز سرخ شده     4 تا 5 قاشق غذاخوری

کشمش سرخ شده     5 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده      5 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زرد چوبه و آب     به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

برنج و لپه را از قبل خیس کنید.

سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.

بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.

گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.

از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به صورت گلوله توپی در آورید.

طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.

در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را ​ همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.
حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.

در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

 سالاد تایلندی با سس بادام زمینی:

 

مواد لازم:

کاهو پیچ: ۱ عدد

هویج بزرگ: ۱ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

جوانه گندم: ۱ پیمانه

مواد لازم برای سس :

کره بادام زمینی: ۱ پیمانه

سویا سس: ۲ ق غ

سرکه سفید: ۳ ق غ

روغن کانولا یا زیتون: ۴ ق غ

شکر: ۲ ق غ

فلفل قرمز یا چیلی

پاپریکا: ۲ ق م

طرز تهیه:

۱ - سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.

۲ - کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

۳ - کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید

۴ - برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت ۲۰ ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .

نکات :

۱ - به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .

۲ - برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .

۳ - اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای ۱ -۲ دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 5 اسفند 1393برچسب:, | 9:23 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما