طرز تهیه سیر استیک
مواد لازم
• 4 عدد استیک گوساله (هر کدام 150 گرم)
• روغن زیتون
• نمک و فلفل سیاه
• 6 حبه سیر درشت ورقه شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• یک قوطی کنسرو لوبیا
• ¼ پیمانه جعفری تازه
طرز تهیه
1. روی دو طرف استیک ها روغن زیتون، نمک و فلفل بمالید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
2. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس استیک ها را داخل آن بگذارید و حرارات را کم کنید. استیک ها را به اندازه دلخواه بپزید. سپس از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.
3. ورقه های سیر را داخل تابه حدود یک دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
4. لوبیا و کره را به تابه اضافه کنید. در آخر نیز جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید.
5. استیک ها را داخل بشقاب بچینید، روی آنها سیر بریزید و با لوبیا سرو کنید.
طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل
مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | نیم کیلو |
فلفل سبز | 2 عدد |
فلفل قرمز چیلی | 1 عدد |
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) | 1.5 پیمانه |
تورتیلا | 6 عدد |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) | نیم پیمانه |
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) | سه قاشق غذاخوری |
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.
ارزش غذایی :
• کالری: 124
• چربی: 5 گرم
• کلسترول: 24 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 2 گرم
• کربوهیدرات: 11 گرم
• چربی اشباع نشده: 1 گرم
• سدیم: 238 میلی گرم
• پتاسیم: 331 میلی گرم
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: